segueix-nos a facebook

martes, 10 de mayo de 2011

aquest finde... toquen manis!

Com ja es preveia sembla que en les properes setmanes ens tocarà fer molt de carrer, i és que de motius en sobren, l'atur segueix disparat, les pensions capa cop més llunyanes i petites, els serveis públics amenaçats de mort... Per això, des del Comitè us animem a participar en totes les convocatòries i us animem a acompanyar-nos a dues manifestacions aquest cap de setmana, que anirem juntes des de barberà!



Dissabte 14, a les 11h a Plaça Catalunya, diverses entitats socials i sindicals han convocat una gran marxa per denunciar les retallades socials i als serveis públics que estem patint, una data molt important per tots els processos de lluita que defensen una sanitat i una educació fora del mercat. Per anar juntes hem quedat a les 10h a la renfe de Barberà.








Diumenge 15, a les 18h, a Pl. Catalunya, el moviment ciutadà DRY, amb el suport de nombrosos col·lectius i amb una gran presència a la xarxa, convoca una manifestació amb el lema "No som mercaderia en mans de polítics i banquers", una marxa de denuncia el funcionament de l'actual sistema economic i polítc i en reclama millores. Per anar-hi, ens trobarem a les 16'45h a la renfe de Barberà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario