segueix-nos a facebook

jueves, 20 de enero de 2011

el bloc torna a l'activitat!

Reactivem aquest blog que vam engegar amb motiu de la vaga general del passat 29-S. En aquella ocasió, diversos col·lectius, entitats, gent i organitzacions d'esquerres de Barberà, vam decidir treballar conjuntament per donar suport a aquella convocatòria i fer sentir una veu forta i clara a la nostra ciutat en defensa dels drets dels i les treballadores.

Aquella experiència, que vam valorar com a un éxit ha fet que davant el nou atac del govern als drets més bàsics, amb la retallada del sistema de pensions, moltes persones haguem decidit tornar a coordinar-nos i treballar plegades per tal de donar una resposta a nivell de Barberà a aquesta reforma de les pensions.

Davant d'un discurs únic que beneeix aquestes mesures, volem crear un espai d'agitació, reflexió i debat que faci arribar a la ciutadania de Barberà altres punts de vista i propostes, que prioritzen els drets socials i el benestar de les persones per sobre dels beneficis privats d'uns pocs. Aprofitar aquest bloc, el carrer i totes les eines al nostre abast per fer córrer informació i idees per resistir davant de la ofensiva que preten arrencar-nos les conquestes socials aconseguides amb anys de lluites. Per suposat, qualsevol aportació serà benvinguda!

No hay comentarios:

Publicar un comentario